In april en mei 2020 zou Theatergroep Het Complot haar debuutvoorstelling spelen: ALLES GAAT GOED. Vanwege de pandemie is besloten het repetitieproces op pauze te zetten en de voorstellingen te verzetten. Met trots kondigen we aan dat we eindelijk het podium gaan betreden op 7, 8 en 9 januari 2022.

Regisseurs Arjen Arnoldussen en Nicoline Raatgever hebben het script inmiddels afgerond en vanaf november gaan we twee maanden volop aan de slag. We repeteren op 1,5 meter of digitaal en werken toe naar een spetterende en inspirerende voorstelling.

De voorstelling spelen we in totaal vier keer op 7, 8 en 9 januari 2022. We spelen in Theater Imperium. Vooralsnog gaan we uit van een coronaproof voorstelling waarbij we het publiek zullen vragen om een QR-code.

Je kan ons nu al steunen: namelijk door alvast een kaartje te kopen voor een van de voorstellingen. Zie de pagina over kaartverkoop voor meer informatie.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *