Je zit op de bank en slaat de krant open. Daar staat het. “Gezocht: leraar zoekt leerling. Moet een oprecht verlangen koesteren om de wereld te redden.” Wat zou je doen? Zou je reageren? Wij hebben het gedaan. Maar… wat valt er te leren van een aap?

Tien spelers struikelen over een advertentie en ondernemen een theatrale zoektocht. Ze zijn jong genoeg om zich hun jeugdige idealist te herinneren en oud genoeg om verleid te zijn door de beat van de maatschappij. De wereld redden, hoe doe je dat vandaag de dag? Een voorstelling over gevers en nemers, heldensyndromen, de mens als onhandige God en over het overleven als vleeseter in een wereld van veganisten die te lang douchen en hun afval niet scheiden.

Als de spelers er niet meer zijn, is er dan nog hoop voor het publiek? En andersom: als het publiek naar huis is, is er dan nog hoop voor de spelers?

Het Complot is een jong theatergezelschap dat maatschappelijke thema’s vertaalt naar theaterproducties. In de voorstelling ALLES GAAT GOED doen ze een verfrissende poging een antwoord te geven op de oeroude maar meer dan actuele vraag ‘hoe te leven.’

Kom je kijken? Koop je kaartje. Deze voorstelling is corona-proof en voldoet aan de geldende maatregelen (QR-code). De promotiefoto is gemaakt voorafgaand aan de coronacrisis.

Locatie: Imperium Theater, Leiden
Aanvang: 15:00 (matinee) of 20:30 (avond)
Data: Vrijdag 7 januari 2022 (avond)
Zaterdag 8 januari 2022 (matinee en avond)
Zondag 9 januari 2022 (matinee)
Kaartprijs:   €12,50 (normaal) of €10,- (student)