In april en mei 2020 zou Theatergroep Het Complot haar debuutvoorstelling spelen: ALLES GAAT GOED. Vanwege de pandemie is besloten het repetitieproces op pauze te zetten en de voorstellingen te verzetten. Met trots kondigen we aan dat we het podium gaan betreden op 8, 9 en 10 januari 2021. Op 1,5 meter, of digitaal: wij spelen, hoe dan ook!

Regisseurs Arjen Arnoldussen en Nicoline Raatgever hebben het script inmiddels afgerond en vanaf november gaan we twee maanden volop aan de slag. We repeteren op 1,5 meter of digitaal en werken toe naar een spetterende en inspirerende voorstelling.

De voorstelling spelen we in totaal vijf keer op 8, 9 en 10 januari 2020. We spelen in Theater Imperium. We hopen op een ‘live’ voorstelling, waarbij het publiek uiteraard op 1,5 meter afstand zit. Mocht zelfs dit niet mogelijk zijn, dan bedenken we een digitale oplossing.

Je kan ons nu al steunen: namelijk door alvast een kaartje te kopen voor een van de voorstellingen. Voor elke voorstelling is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar omdat er afstand gehouden dient te worden.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *